Kabouters (meiden 7-11 jaar)

Jungle

De Kabouters zijn de Welpen-Meiden van de Martin Luther King groep die hun avonturen beleven in de Jungle. In de Jungle kunnen de meiden al hun creativiteit en activiteit kwijt samen met Mowgli en Shanti. In de Jungle kom je in allerlei spannende gebieden, rivieren, mensendorp tegen en dan is er ook nog het wolvenhol.


De leiding speelt het spel mee maar houdt ook een oogje in het zeil. Bij de kabouters doe je elke opkomst dus wat anders. Een spannend spel in het donker, gezellig knutselen, zelf koken en sporten.

Niets is te gek.

Kom je kennis maken?

Kennismaken voordat je lid wordt, is belangrijk. In de leeftijdsgroep van de Kabouters, meiden van 7 tot 11 jaar, is het belangrijk de sfeer te proeven. Hoe wordt met elkaar omgegaan en vinden we het leuk. Dit weet je niet na een uurtje. Ieder kind dat lid wil worden van de Martin Luther King groep, krijgt 4 weken lang de mogelijkheid om via kennismakingsopkomsten de speltak en de groep te leren kennen. Vind je het leuk, dan beslis jij samen met je ouders of je lid wilt worden van de groep.


Kabouters Maria Adelheid van Nassaugroep

vrijdagavond van 18:45 tot 20:30 uur